Autogalleriet

Audi RS4 B5 Avant

Meget flott eksemplar av en Audi RS4 B5 Avant!

Dette var tøffeste stasjonsvognen man fikk på tidlig 2000 tallet! Her er det kun produsert 6030 biler totalt og kun produsert fra 1999-2001. Disse ble kun levert i Europa, noen få steder i Asia samt Latin Amerika.

Med sitt frekke utseende med brede skjermer og en mer aggressiv front med en knall sterk 2.7L bi-turbo motor og 6 trinns manuell gir kasse. Drag på alle 4 hjul er dette noe helt spesielt. Det er rett og slett en fryd å sette seg bak rattet på en så sprek bil å føle at man har kontroll over bilen uten alt for mye ny motens hjelpe midler! Her er det mye mer deg og bil enn på nyere biler.

Vi har stor tro på at dette er et meget godt investerings objekt, dette er fordi disse er kun produsert i en kort periode i et begrenset antall. Kun levert til få steder i verden. I 2020 åpner også USA muligheten for folk i USA til å importere disse. Det finnes også mange Audi entusiaster samt andre som ønsker å ha en så spesiell og RÅ tøff stasjonsvogn. Dette er også vært drømme bilen til mange i sin ungdom og som nå har muligheten til å kjøpe «barne/ungdoms» drømmen.

Så litt om bilen vi har for salg:

Bilen er kjøpt ny i Sverige og kun sommerkjørt fra den har vært ny så denne er like fin under som over!

Bilen bærer preg av å ha levd et godt liv uten å bli kjørt eller skrudd i hjel. Noe som dessverre mange av disse er. Er som en drøm å kjøre!

Kjøretøyet kan beskrives som meget pent til å være en snart 19 år gammel bil som stort sett har original lakk. Denne bør sees og oppleves for å få riktig oppfatning. Ingen hull i seter, ratt eller interiør.

Audien er også svært godt utstyrt, med MMI, el stoler og soltak.  

Bilen har MTM-chip å yter i dag 420HK. Dette kan enkelt gjøres noe med om man ønsker å stille den tilbake. Det er også montert RS4 gen 2 hjul. Ellers er bilen helt original. 

 

Bilen kan også selges uten engangsavgift for dem som ønsker å ta vare på bilen og sette skilter på den ved senere anledning. Ta kontakt for mer informasjon. 

 

Service hefte er fulgt og alle nøkler og bøker følger så klart med, samt Carfax fra Sverige og en mappe full av kvitteringer.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller kom innom vår butikk får å ta en nærmere titt.

Pris: 499.000.- kr inkludert omregistrering

Ta gjerne turen innom får å se på bilen eller ring oss på 95301566